Rendelés: Webáruház
Telefon: 06 30 / 278-5256
Azonnali ingyenes visszahívás!
E-mail: lackoegeszsegcentruma@gmail.com

Facebook

 akciós árpafű, búzafűlé

19.000,- Ft megrendeléstől igényelje törzsvásárlói kártyáját, mely 10% kedvezményre jogosít!

Megtisztelő számomra, hogy ellátogatott a Honlapomra!

Asztalos László fiatal gazda, mezőgazdasági vállalkozó vagyok egy alföldi kis városból. 2004-ben ismertem meg a tönkölybúzából csíráztatott és növesztett búzafűlét, amikor is édesanyám el kezdte termeszteni, és ezáltal megismertette az egész családdal.

Később teljesen bevont a termelésbe, így sok mindent megtanulhattam mellette. Tinédzser éveim során lehetőségem nyílt arra, hogy egy évig Amerikában, majd fél évig Dániában végezzem tanulmányaimat. Egyszer Bostonban, a Hippokrates Egészségvédő Intézetben eltölthettem egy hetet, ami életem egyik legmeghatározóbb élménye lett. www.hippocratesinst.org

Ezt az intézetet Ann Wigmore és Viktoras Kulvinskas alapította. Kialakítottak egy speciális étrendet, amiben nyers ételek, csírák, magvak, zöldségek, gyümölcsök, de főként a búzafűlé kapott elsődleges szerepet. A búzafű ugyanis méregtelenítő hatással rendelkezik, segítségére lehet a lúgosítás során. A lúgosító ételek kapcsán bővebben, egy különálló menüpontban olvashat.

Médiamegjelenés: Több Mint Testőr!

búzafűlé, búzafű őrlemény
Asztalos László búzafű termesztő

Dániában eltöltött tanulmányaim alatt beleláthattam egy picit az ottani mezőgazdaság összehangolt működésébe. A világon itt a legmagasabb a szántók aránya az ország területéhez képest. (2/3) Szövetkezeti rendszerben gazdálkodnak, így a rengeteg mikro gazdálkodás legtöbbje organikus módon tud termelni

2014-ben nyertem meg a Darányi Ignác fiatalgazda pályázatot. Ez előrelendített engem céljaim elérésében és saját ökogazdaságom fejlesztésében is.

A zöldségek mellett egészséges növényeket is termelek (búzafű, árpafű) saját felhasználásra, illetve értékesítésre is. A manufaktúrámon belüli termesztési és feldolgozási folyamatokat rendszeresen végigkísérem.

Nem ígérem, hogy a búzafű lé halhatatlanságot ad, ám egyre elevenebbnek érzed majd magad tőle, mert a vér tisztításával, és az elhasználódó sejtek fiatalításával csökkenti az öregedés folyamatát.

Dr. Ann Wigmore

Ann Wigmore a búzafűről

Manufaktúrában már kapható kistermelői termékeim:

- Kézműves vegán búzafű kapszula

- Tönkölybúzafű

- Gyorsfagyasztott tönkölybúzafű lé

- Zöldárpa fű

- Gyorsfagyasztott zöldárpa fű lé

- Csíráztatott tönkölybúzafű-tea

- Csíráztatott tönkölybúzafű őrlemény

- Csíráztatott zöld árpafű őrlemény

Az általam előállított búzafűlé ára a termék kiszerelésétől függ.
Érdeklődjön elérhetőségeimen, szívesen válaszolok kérdéseire!

Magyar termék!

Asztalos László emv.
Telefon: 06 30 / 278-5256
E-mail: lackoegeszsegcentruma@gmail.com

Green Life Egészségcentrum | lúgosítás, lúgosító ételek | búzafű, búzafűlé | árpafű, árpafűlé | árak